Solel – ett hållbart alternativ

Att omvandla solljus till el är utan tvekan en insats för ett mer hållbart samhälle. Solen är en förnybar energikälla som vi kan dra nytta av varje dag, även när det är molnigt.

Solceller har en lång livslängd och ökar värdet på din byggnad. Du kan räkna med 25 års effektgaranti och underhållet är minimalt. Dessutom kan du tjäna pengar på din överskottsel.

Solcellspaket från Borlänge Energi

Vill du ha en nyckelfärdig solcellsanläggning där vi betalar dig för ditt överskott på el? I vår kostnadsfria offert ingår de olika bidragsalternativen så att du lättare kan avgöra vad som blir bäst för dig.
Steg för steg med Borlänge Energis solcellspaket

En som tog hjälp av Borlänge Energi är Gunnar Eriksson på Sturegatan. I vår kundtidning Angeläget från Borlänge Energi (nr 3 2019) berättar han om beslutet och om hur arbetet har gått.

"Vi människor blir mer och mer energikrävande och för att slippa köpa in energi från kol så måste vi gå andra vägar. Kanske är solceller framtiden. Och så kan jag lika gärna ha pengarna på taket istället för på banken, jag tror det ger bättre ränta."
Läs hela artikeln (pdf)

Abdiaziz Abdullahi och Anders Sundqvist jobbar som energikoordinatorer på Borlänge Energi och hjälper gärna till om du har funderingar kring solceller.

Lämna ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig och berättar mer.


Abdiaziz Abdullahi och Anders Sundqvist

Läs mer
Vanliga frågor och svar

EPiTrace logger