Sommarjobb

Vad roligt att du är intresserad av att sommarjobba hos oss!

Vill du ha sommarjobb i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser.

På Borlänge Energi erbjuder vi sommarjobb inom våra olika verksamhetsområden. Jobben finns bland annat på följande områden:

 • arbete på Stadsmiljö parkdrift. Där är arbetsuppgifterna förlagda utomhus och du arbetar med ogräsrensning i rabatter och sandytor, trimning av gräsytor, renhållning med mera.

  För att söka sommarjobb på Stadsmiljö parkdrift ska du vara född år 1997, 1998 eller 1999 (du ska ha fyllt 18 år före arbetsperioden startar) och bosatt i Borlänge kommun.
  Arbetsperiod 26 juni till och med 4 augusti.

 • arbete inom något av verksamhetsområdena ekonomi och redovisning, elnät, fjärrvärme- och kyla kraft- och värmeproduktion drift, tekniskt stöd och avfall Fågelmyra avfallsanläggning, underhåll mekanik, vatten och avlopp avloppsreningsverket och marknad kundservice.

  För att söka dessa sommarjobb ska du vara minst 18 år. Beroende på verksamhetsområde är en del av kravprofilerna specificerade med krav på kompetens, medan andra är mer generella. Arbetsperiod efter verksamhetens behov. 

Får du jobb hos oss så räknar vi att du kan arbeta hela perioden. Vi beviljar inte någon längre ledighet/semester under arbetsperioden.

Ansök
Ansökningsformulär till sommarjobben finns i menyn här intill.

Gör så här:

 1. Klicka på det sommarjobb du vill söka (Stadmiljö parkdrift eller Övriga verksamheter)
 2. Ange alla uppgifter som formuläret efterfrågar
 3. Bifoga din CV och/eller ditt personliga brev.
  Vi hanterar filformaten doc, docx, xls, xlsx, pdf, txt. Filen får inte överstiga 5Mb.
 4. Tryck på ”Skicka din ansökan”.

Sista ansökningsdag är den 19 mars 2017.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vad händer sen?
Sista dag för att söka sommarjobb är den 19 mars. Därefter går vi igenom de ansökningar vi har fått. Har du fått sommarjobb så kontaktar vi dig via e-post eller telefon. Har du inte fått sommarjobb så får du besked om detta via e-post.

Alkohol- och drogpolicy
Enligt vår alkohol- och drogpolicy drogtestas all personal innan anställning. Om provsvaret visar spår av narkotika, sker ingen anställning.


Välkommen att söka sommarjobb hos oss! 

 

EPiTrace logger