Risonsdag (tidigare ris- och trädgårdsavfallsturnén)

Snyggt på tomten får du fixa själv, men vi hjälper dig att snabbt och rätt att bli av med riset och det andra trädgårdsavfallet. 

Nytt för hösten 2020: Vi utökar antalet veckor från fyra till sex.
Välkommen till våra fasta platser!

Vecka; 36,37,38,39,40 och 41 
Tid: Onsdagar klockan 14-18
Platser: Mellsta, Skvalet och Byggmax
(under samma veckor pågår även Fågelmyra ontour)

Med anledning av Corona
Visa hänsyn och håll rekommenderat avstånd till andra besökare och till personalen på plats. Stanna hemma om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber, även om du bara är lite förkyld.

Ris- och trädgårdsavfall lämnas endast på angivna öppettider
Det är på angivna tider,när vi står uppställda med vår verksamhet, som platserna fungerar som avlämningsplats för ris- och trädgårdsavfall. All dumpning utanför de angivna öppettiderna inte bara försvårar vårt arbete utan kommer om det fortsätter, att leda till att vi förlorar möjligheten vara där.

Vi vill gärna fortsätta med våra populära turnéer där ”Fågelmyra flyttar närmare dig” så lämna när vi tar emot och på övrig tid är du välkommen till återvinningscentralen.

Till tomtägaren - klipp häcken!
Passa på och klipp häcken under dessa veckor så kan du besöka ovanstående stationer för att göra dig av med trädgårdsavfallet.

Här intill kan du ta del av vår information om siktens betydelse för säkerheten på bostadsgator, och vad tomtägare kan göra för att förbättra den.

EPiTrace logger